Iată și lista definitivă cu specificațiile lui iPhone 5S: CPU A7, cameră de 8 MP cu bliț dual LED și cititor de amprente!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.746 ori
<b>Iată și lista definitivă cu specificațiile lui iPhone 5S: CPU A7, cameră de 8 MP cu bliț dual LED și cititor de amprente!</b>Deși iPhone 5S și iPhone 5C au ajuns pe Internet de numeroase ori, prin intermediul a diferite scăpări, nu am văzut până acum și o listă definitivă cu specificațiile acestor handseturi. Ei bine, astăzi iPhone 5S ni se dezvăluie și în...

Deși iPhone 5S și iPhone 5C au ajuns pe Internet de numeroase ori, prin intermediul a diferite scăpări, nu am văzut până acum și o listă definitivă cu specificațiile acestor handseturi. Ei bine, astăzi iPhone 5S ni se dezvăluie și în privința dotărilor.

Mâine vom afla 100% ce ne rezervă acest terminal, dar până atunci mergem pe mâna acestei scăpări. Se pare că noul flagship Apple va incorpora un procesor Apple A7, o cameră de 8 megapixeli cu deschidere f/2.0 și blitz dual LED, o cameră frontală de 2 megapixeli și baterie ce oferă un timp de standby de 250 de ore.

Telefonul va suporta conectivitate GSM/UMTS/HSPA+ și va integra un ecran de 4 inch, cu rezoluție de 1136 x 640 pixeli, o baterie ce oferă 8 ore de convorbiri, plus cameră de 8 MP anterior menționată. iPhone 5S va măsura 7.6 mm în grosime și va cântări 112 grame. Acum rămâne doar să aflăm dotările lui iPhone 5C…

Intre timp va invit sa aruncati o privire mai jos, pe o lista care completeaza informatiile de mai sus si pare a include si un scanner de amprente asociat noului iPhone. Astfel avem inca o confirmare a acestei dotari pe noul terminal.

Iată și lista definitivă cu specificațiile lui iPhone 5S: CPU A7, cameră de 8 MP cu bliț dual LED și cititor de amprente!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×