Probleme cu Samsung Galaxy S III! Telefonul nu va fi anunțat la Mobile World Congress, afirmă zvonurile

1.550 ori
<b>Probleme cu Samsung Galaxy S III! Telefonul nu va fi anunțat la Mobile World Congress, afirmă zvonurile</b>Un site cu reputație bună din Germania (bestboyz.de) a publicat un articol în care afirmă că Samsung Galaxy S III nu va fi prezentat la Mobile World Congress 2012. Nu au fost oferite și motive pentru aceasta amânare, dar zvonurile s-au răspândit...

Un site cu reputație bună din Germania (bestboyz.de) a publicat un articol în care afirmă că Samsung Galaxy S III nu va fi prezentat la Mobile World Congress 2012. Nu au fost oferite și motive pentru aceasta amânare, dar zvonurile s-au răspândit deja pe tot webul.

Unul dintre zvonuri afirma că problema ar fi faptul că ar fi un decalaj prea mare între versiunea internațională a telefonului și cea oferită în SUA. știți probabil că au trecut multe luni între lansarea în Europa a lui Galaxy S II și cea mult întârziată din State, iar Samsung vrea probabil să evite aceste probleme. Imaginați-vă că dacă Samsung și-ar anunța noul smartphone hit în februarie, el ar ajunge în SUA de abia la toamnă, sau mai rău, la iarnă.

Trebuie să recunosc că aș dori să îl văd pe noul Galaxy S lansat, mai ales după ce am aflat zvonuri că ar putea fi un handset quad core cu procesor Exynos și ecran HD de 4.6 inch. Vă reamintesc că Mobilissimo.ro va fi prezent la MWC 2012, deci un motiv în plus pentru a dori să punem mâna pe noul terminal flagship de la Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×