Sony Tapioca și Nypon Își fac apariția parțial În noi imagini

1.339 ori
<b>Sony Tapioca și Nypon Își fac apariția parțial În noi imagini</b>Sony și HTC sunt companiile care au lăsat să ajungă pe Internet cele mai multe informații despre viitoarele lor telefoane. Practic vedem săptămânal câte o fotografie nouă sau o listă de dotări hardware, iar Sony a reușit chiar performanta să...

Sony și HTC sunt companiile care au lăsat să ajungă pe Internet cele mai multe informații despre viitoarele lor telefoane. Practic vedem săptămânal câte o fotografie nouă sau o listă de dotări hardware, iar Sony a reușit chiar performanta să aibă lista completă de telefoane pe 2012 scăpată pe web. Astăzi vedem noi imagini cu Sony Tapioca și cu modelul Nypon.

Despre Tapioca, cunoscut și sub numele de cod LT21i știm că va sosi cu un display touch HVGA de 3.2 inch, un procesor single core de 800 MHz, 4 GB memorie internă și 512 MB RAM. Acesta este în mod clar un device mid/low end, care probabil că va avea un preț în jurul valorii de 300 de euro. Telefonul mai dispune și de Bluetooth, wiFi și o cameră de 3.2 megapixeli și ar urma să fie lansat în iulie, conform listei Sony menționate mai sus.

în ce îl privește pe Sony Nypon, despre acesta se vorbește de câteva luni bune și la un moment dat el a fost asociat cu o imagine a așa-numitului Sony Xperia Arc HD, care nu a fost confirmat deocamdată. Cunoscut și sub numele de cod LT22i, Nypon nu are încă o listă de specificații ajunsă pe web, dar știm că el este programat pentru o lansare în aprilie. Recent am aflat că e posibil ca Sony să lucreze la un nou PSP Phone, deci așteptăm în curând informații și despre Xperia Play 2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×