Probleme la HTC: vânzările scad cu 20% pe luna aprilie față de aceeași perioadă În 2011

852 ori
<b>Probleme la HTC: vânzările scad cu 20% pe luna aprilie față de aceeași perioadă În 2011</b>Scăderea de vânzări a celor de la HTC ar trebui să servească drept învățătură de minte pentru alte companii care se vor mulțumi să repete un format la nesfârșit. Acum HTC plătește prețul pentru modelele neinspirate HTC Sensation XL,...

Scăderea de vânzări a celor de la HTC ar trebui să servească drept învățătură de minte pentru alte companii care se vor mulțumi să repete un format la nesfârșit. Acum HTC plătește prețul pentru modelele neinspirate HTC Sensation XL, Sensation XE și Rhyme, care practic au repetat ce a avut de spus HTC Sensation. Astăzi aflăm de la Reuters că HTC a înregistrat pe luna aprilie vânzări cu 20% mai mici față de aprilie 2011.

Producătorul taiwanez de smartphone-uri a anunțat astăzi oficial că vânzările pe aprilie au fost de 1.06 miliarde de dolari, totuși puțin mai bune decât cele din martie. Suntem în a doua lună de vânzări ușor crescute și sunt sigur că trendul ascendent va continua, cu un salt și mai mare pe luna mai. și asta deoarece telefoanele din seria One au intrat pe piața de abia de 2-3 săptămâni și nici măcar nu sunt toate disponibile în toate țările și prin toți operatorii mari, sau cel puțin nu încă. Testându-l pe HTC One X la Mobilissimo.ro și avându-l acum în teste pe HTC One S ne e lesne să ne dăm seama că HTC va avea succes cu aceste modele.

E important totuși să vedem ce va face HTC cu acest succces... Se va mulțumi cu el și va lansa iar telefoane care induc ideea că producătorul s-a plafonat sau se va mobiliza pentru un nou telefon 3D, un super cameraphone, un Note de 5 inch așa cum se zvonește? Uitați-vă la ASUS care inovează, la Samsung care a dezamăgit puțin cu designul lui Galaxy S III... HTC are de unde învăța, fie că e vorba de succes sau greșeli. și cum rămâne cu tabletele?! N-am mai văzut o tabletă HTC nouă de un an!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×