Samsung Galaxy S III vine la Orange la prețul de 299 euro (cu abonament)

2.040 ori
<b>Samsung Galaxy S III vine la Orange la prețul de 299 euro (cu abonament)</b>Iată că avem și primul operator din România care anunță un preț pentru Samsung Galaxy S III, după anunțul oficial al telefonului săptămâna trecută la Londra. Orange România tocmai a anunțat astăzi că va pune în vânzare primul telefon...

Iată că avem și primul operator din România care anunță un preț pentru Samsung Galaxy S III, după anunțul oficial al telefonului săptămâna trecută la Londra. Orange România tocmai a anunțat astăzi că va pune în vânzare primul telefon quad core de la Samsung la prețul de 299 de euro cu abonament.

De azi clienții Orange pot comanda telefonul Samsung Galaxy S III exclusiv din magazinul online Orange, iar pe 30 mai smartphone-ul va fi disponibil în toate magazinele Orange. Oferta cu preț de 299 de euro e valabilă împreună cu un abonament Pantera 21 și opțiunea My Smartphone 15 pe 2 ani. Vă reamintesc că e vorba aici despre cel mai așteptat telefon al primei jumătăți a anului, un smartphone care îl urmează pe Galaxy S II, pe care voi, cititorii Mobilissimo.ro l-ați votat drept Telefonul Anului 2011. Se discută despre preț pe forum.

în ce îl privește pe Samsung Galaxy S III, el măsoară 8.6 mm în grosime și vine cu un display Super AMOLED de 4.8 inch, cu rezoluție 720p și protecție Gorilla Glass 2. Acest telefon quad core va fi disponibil la Orange România în versiuni de 16, 32 sau 64 GB, fie pe alb sau albastru, culorile în care s-a lansat acest model. Telefonul pune la dispoziție și o cameră de 8 megapixeli cu captura ultrarapidă, Android 4.0.4 drept OS și un procesor quad core Exynos de 1.4 GHz care deja domina benchmark-urile.

Cum sună această ofertă? Tentant, prețul prea mare? Care ar fi prețul ideal pentru Galaxy S III la abonament?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×