Probleme la producția capacelor de plastic pentru Samsung Galaxy S III Blue Pebble

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.354 ori
<b>Probleme la producția capacelor de plastic pentru Samsung Galaxy S III Blue Pebble</b>Am fost zilele trecute la deschiderea primului magazin Samsung din România. Normal că era disponibile la testat o suită de modele Samsung Galaxy S III. Toate erau în varianta pe alb și niciunul pe albastru - Blue Pebble cum îi spune compania...

Am fost zilele trecute la deschiderea primului magazin Samsung din România. Normal că era disponibile la testat o suită de modele Samsung Galaxy S III. Toate erau în varianta pe alb și niciunul pe albastru - Blue Pebble cum îi spune compania sud-coreeană.

Există și o explicație pentru asta. Peste 600.000 de capace albastre au fost distruse și asta datorită unei probleme de fabricație. Capacul din plastic este făcut din policarbonat. Samsung a făcut și unele ajustări pe linia de producție.

Va fi o întârziere de câteva zile la varianta pe albastru față de aceea pe alb care va debuta din 29 mai. Există și o estimare - mijlocul lui iunie 2012. Mi se par interesante și denumirile alese. Pe lângă Blue Pebble mai este Marble White.

Trebuie să vă mulțumiți în prima fază cu Samsung Galaxy S III Marble White, iar Blue Pebble din iunie 2012.

SmartphoneSamsung GALAXY S III
EcranSuper AMOLED de 4.8 inch cu rezoluție 720x1280 pixeli
ProcesorExynos quad-core la 1.4 GHz
Memorie1 GB RAM, 16 GB / 32 GB / 64 GB, microSD de până la 64 GB
GPUMali-400MP
Sistem de operareAndroid 4.0.4 Ice Cream Sandwich
Conectivitate3G cu viteze de până la 21 Mbps, Wi-Fi a/b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS
Cameră foto și video8 Megapixeli și filmează la 1080p, cameră frontală de 1.9 Megapixeli
Baterie2.100 mAh
Greutate133 gr.
Grosime8.6 mm
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×