Interfața 3D pentru terminalele Android 4.0 de la ZTE: Kanzi

987 ori
<b>Interfața 3D pentru terminalele Android 4.0 de la ZTE: Kanzi</b>Fiecare companie producătoare de telefoane sau tablete încearcă să își lase amprenta asupra terminalului pe care îl lansează pe piață, chiar dacă asta înseamnă uneori să încarce UI-ul arătos al lui Android 4.0 cu nimicuri de tot felul....

Fiecare companie producătoare de telefoane sau tablete încearcă să își lase amprenta asupra terminalului pe care îl lansează pe piață, chiar dacă asta înseamnă uneori să încarce UI-ul arătos al lui Android 4.0 cu nimicuri de tot felul. Avem inelul de la Acer ca exemplu, TouchWiz-ul de la Samsung care încetinește tabletele și Motoblur-ul nu prea atractiv de la Motorola. Ei bine, acum și ZTE ne propune o interfață personalizată.

E vorba despre un UX 3D, o inițiativă pe care am văzut-o și în tabăra Huawei sub forma personalizării telefoanelor Ascend P. Nouă interfața ZTE pentru Android a fost creată cu aportul Rightware și poartă numele de Kanzi UI. Ea va veni pe toate noile smartphone-uri Android 4.0 ale producătorului asiatic. Ce primim aici este un ecran home 3D și oportunitatea oferită dezvoltatorilor de a crea o platformă unificată pe care să porteze designurile lor. Soluția Kanzi are două componente: Kanzi Studio și Kanzi Engine.

Engine este o parte vitală din platforma software, în vreme ce Kanzi Studio este un software de design al interfetei care permite crearea rapidă și eficientă de UI-uri tridimensionale. Kanzi Studio suporta și lucrul cu Autodesk 3Ds Max, Maya și XSI sau Blender. Ar fi bine să fim cu ochii pe ZTE, deoarece compania are deja cota de 4.9% pe piața producătorilor de telefoane și intenționează să urce în top în curând.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×