Probleme pentru HTC: venituri cu 50% mai mici În trimestrul 3 față de 2011

1.108 ori
<b>Probleme pentru HTC: venituri cu 50% mai mici În trimestrul 3 față de 2011</b>Din nou probleme pentru cei de la HTC, care au înregistrat venituri cu 50% mai mici în trimestrul 3 al acestui an față de aceeași perioadă a anului trecut. Veniturile pe ultimele 3 luni au ajuns la 2.4 miliarde de dolari, cu un venit net de 133 de...

Din nou probleme pentru cei de la HTC, care au înregistrat venituri cu 50% mai mici în trimestrul 3 al acestui an față de aceeași perioadă a anului trecut. Veniturile pe ultimele 3 luni au ajuns la 2.4 miliarde de dolari, cu un venit net de 133 de milioane de dolari.

Producătorul taiwanez nu a oferit și niște cifre clare de vânzări pentru terminalele sale pe trimestrul 3 și sunt tare curios să văd cum s-au descurcat modelele din seria One în ultimele 3 luni. Acum așteptăm și lansarea telefoanelor HTC 8S și 8X, cu Windows Phone 8 la bord și amenințarea unui posibil proces de la Nokia, de vreme ce designul noilor smartphone-uri e atât de similar cu cel al modelelor Lumia.

Trimestrul 4 va fi un moment de cotitură în istoria HTC, care a avut deja un an marcat de scăderi considerabile de profituri, telefoane blocate la vamă în SUA și un eșec al cumpărării Beats Audio, care s-a soldat cu vânzarea înapoi a acțiunilor companiei. HTC One X+ a fost anunțat săptămâna trecută și nu pare a promite prea mult, fiind același tip de device prea puțin upgradat ca și HTC Sensation XE, un eșec din 2011 pentru HTC... își vor reveni taiwanezii?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×