Slabeste cu Nokia!

1.115 ori
<b>Slabeste cu Nokia!</b>In secolul XXI toata lumea isi doreste sa slabeasca, sa fie in forma, mai ales daca luam in considerare ca joburile ce implica 8 ore de stat la birou au devenit atat de raspandite. Nokia vine in intampinarea acestei nevoi de forma fizica cu al sau Nokia...

In secolul XXI toata lumea isi doreste sa slabeasca, sa fie in forma, mai ales daca luam in considerare ca joburile ce implica 8 ore de stat la birou au devenit atat de raspandite. Nokia vine in intampinarea acestei nevoi de forma fizica cu al sau Nokia Sports Tracker, care va va ajuta sa va stabiliti o rutina zilnica de exercitii fizice.

Daca nu ati incercat deja unul dintre sutele de programe care tin evidenta exercitiilor fizice efectuate zilnic, e cazul sa va pregatiti telefonul mobil pentru o doza serioasa de miscare...sau mai bine zis planificare a miscarii. Noul tracker de la Nokia este dedicat modelului S60. Nokia Sports Tracker nu se refera la sporturi in sensul in care sperati, aratand scoruri ale meciurilor sau detalii despre acestea, ci incurajeaza detinatorii unui S60 3.0 sa faca mai multa miscare.

Terminalul va trebui sa fie dotat cu GPS Bluetooth, iar alergatorii vor putea sa isi vizualizeze viteza, distanta parcursa si timpul scurs, toate inregistrate in jurnalul "de antrenament" al acelei zile. Nu stim inca sa fie inclusa vreo functie ce afiseaza harti, dar intrebarea care ne framanta este urmatoarea: clasicul "cat costa?". Ei bine, Nokia are o surpriza: programul este gratuit si se poate descarca de aici.

Telefoane mobile Nokia vor deveni acum si mai "mobile" deoarece posesorii lor vor incerca sa se mentina in forma, urmand programul stabilit de Sports Tracker.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×