Probleme pentru noul iPad vis-a-vis de supraÎncălzirea componentelor

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.171 ori
<b>Probleme pentru noul iPad vis-a-vis de supraÎncălzirea componentelor</b>Nu există lansare de produs Apple fără a fi însoțit de o serie de zvonuri sau cazuri nefericite legate de funcționarea unor exemplare. Uneori sunt cazuri singulare, alteori se generalizează precum a fost așa-numita antenna gate de la iPhone 4 care...

Nu există lansare de produs Apple fără a fi însoțit de o serie de zvonuri sau cazuri nefericite legate de funcționarea unor exemplare. Uneori sunt cazuri singulare, alteori se generalizează precum a fost așa-numita antenna gate de la iPhone 4 care l-a adus și pe Steve Jobs la vremea respectivă din concediu.

Tim Cook a spus că precomenzile pentru noul iPad au depășit așteptările, dar nu avem niciun fel de statistică și nu înțeleg de ce se menține secretul. Poate așteaptă să atingă un milestone considerabil care să impună respect și să uimească publicul și presa de specialitate.

Noul iPad a început să fie vândut world wide și să intre pe mâinile utilizatorilor. O primă problemă ar fi legată de supraîncălzirea tabletei și ajunge a se opri, unele exemplare. Vă reamintesc că noul iPad are un procesor Apple A5X dual-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM și un GPU grafic quad-core, baterie dublă față de iPad 2 ce are peste 11.000 mAh.

Nu a fost luată o poziție oficială din partea Apple. Mobilissimo.ro va primi noul iPad la test în cursul acestei zile și colegul meu care va face review-ul va scoate în evidență punctele tari sau slabe ale noului produs Apple.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×