Iată cum ar putea personaliza Nokia experiența Windows Phone - schițe inițiale

1.263 ori
<b>Iată cum ar putea personaliza Nokia experiența Windows Phone - schițe inițiale</b>Dacă vă mai amintiți, cu ceva timp în urmă analizăm aici la Mobilissimo.ro motivele pentru care Nokia nu a personalizat prea mult experiența Windows Phone și ne declaram siguri că vom vedea ceva mai multă libertate de customizare la Windows...

Dacă vă mai amintiți, cu ceva timp în urmă analizăm aici la Mobilissimo.ro motivele pentru care Nokia nu a personalizat prea mult experiența Windows Phone și ne declaram siguri că vom vedea ceva mai multă libertate de customizare la Windows Phone Apollo. Se pare că a existat totuși un proiect de interfață personalizată, pe care îl descoperim acum sub formă de schiță.

Sunt sigur că țineți minte că atunci când a fost anunțat parteneriatul dintre Nokia și Microsoft, finlandezii au primit dreptul de a personaliza interfața lui Windows Phone mult mai mult decât alți producători de handseturi. Seria Lumia nu a inclus vreun astfel de device cu UI unic, cel puțin deocamdată. Ce vedeți în aceste imagini reprezintă o serie de schițe ale unui designer grafic de top de la Nokia, care nu s-au mai transformat într-o interfață reală, ci au rămas în stadiu de proiect. Angajatul Nokia este cel care a lucrat la interfața lui Nokia 808 PureView și între timp s-a transferat la compania Accenture în septembrie 2011. Aflați și că Accenture se ocupă cu dezvoltarea lui Symbian pentru Nokia.

Iată cum ar putea personaliza Nokia experienta Windows Phone - schițe inițiale

Dacă măcar o parte din ideile expuse aici vor fi folosite atunci vom avea o experiență jucăușă pe Windows Phone Apollo, cu tile-uri total modificate și aparent și cu ceva widgeturi live/tile-uri dinamice. Ei bine, văzând aceste schițe, cei de la Pocketnow au contactat reprezentanții Microsoft, care au declarat că nu sunt familiariziati cu acest UI și că nu lucrează cu acel designer. Nokia s-a distanțat la rândul său de aceste imagini, afirmând că ele sunt doar concepte și proiect personal ale unei persoane fizice și nu un proiect oficial Nokia.

E oare posibil ca nici în WP8 să nu vedem o interfață unică Nokia? Să fie lesa chiar atât de strânsă?

Iată cum ar putea personaliza Nokia experienta Windows Phone - schițe inițiale

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×