Procesoarele NVIDIA, viitorul smartphone-urilor si tableturilor Motorola?

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 1.085 ori
<b>Procesoarele NVIDIA, viitorul smartphone-urilor si tableturilor Motorola?</b>Desi auzisem zvonuri despre acest gen de parteneriat, am aflat recent ca NVIDIA a confirmat ca lucreaza cu Motorola, Samsung si LG la noi terminale mobile. Astfel, NVIDIA furnizeaza procesoarele Tegra necesare pentru smartphone-uri si chiar tableturi,...

Desi auzisem zvonuri despre acest gen de parteneriat, am aflat recent ca NVIDIA a confirmat ca lucreaza cu Motorola, Samsung si LG la noi terminale mobile. Astfel, NVIDIA furnizeaza procesoarele Tegra necesare pentru smartphone-uri si chiar tableturi, unele dintre acestea urmand sa fie lansate chiar in 2010.

Informatia a fost confirmata de catre Jen-Hsun Huang, CEO NVIDIA, in cadrul Conferintei GPU Technology. Lucrurile se leaga si mai bine, atunci cand aflam ca speculatii indica faptul ca Motorola ar pregati un smartphone numit Droid T2, bazat pe un procesor dual core NVIDIA Tegra 2. Stiam deja ca Moto lucreaza si la un tablet, cu nume de cod Stingray, bazat pe o solutie similara, dar nu avem vreo confirmare deocamdata.

Aceste modele vor fi insotite de alte terminale, misterioase deocamdata, cu nume de cod Everest si Olympus. Cel putin unul dintre smartphone-urile/tableturile de mai sus va fi lansat in 2010, iar Moto doreste cu orice pret sa revina in topul clasamentelor industriei mobile si nu ii este teama sa arate acest lucru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×