Mac OS X ruleaza acum pe HTC Shift

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.435 ori
<b>Mac OS X ruleaza acum pe HTC Shift</b>Daca modelul HTC Shift nu va spune nimic, aflati ca el este putin mai vechi decat terminalele cu care sunteti obisnuiti si il putem considera unul dintre precursorii tableturilor. Iata ca handsetul revine in actualitate datorita unui port al platformei...

Daca modelul HTC Shift nu va spune nimic, aflati ca el este putin mai vechi decat terminalele cu care sunteti obisnuiti si il putem considera unul dintre precursorii tableturilor. Iata ca handsetul revine in actualitate datorita unui port al platformei Mac OS X pe care il ruleaza, multumita celor de la XDA Developers.

Mac OS X opereaza fara probleme pe acest terminal, cu mai toate functiile sale, in fata de WiFi si scannerul de amprente incorporat. Versiunea 10.5.6 a fost portata deocamdata, deoarece Apple renuntase la o serie de drivere importante odata cu trecerea la Snow Leopard, iar aceste drivere ar fi fost necesare pe Shift.

Nici Bluetooth-ul nu functioneaza in aceasta versiune de software, iar daca sunteti curiosi in legatura cu modalitate de portare, sunteti posesori de Shift si va simtiti norocosi, iata cum se poate realiza aceasta customizare de OS.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×