Nexus 5 se lansează de Halloween in Play Store, conform unei noi scăpări

1.567 ori
<b>Nexus 5 se lansează de Halloween in Play Store, conform unei noi scăpări</b>Dacă nu mă înșel pe 31 octombrie este Halloween-ul, iar pe aceeași dată ar urma să debuteze in Play Store și Nexus 5, dacă ne luăm după o nouă scăpare. Precedentele teorii și indicii păreau să anunțe o lansare pe 28 octombrie, dar se pare...

Dacă nu mă înșel pe 31 octombrie este Halloween-ul, iar pe aceeași dată ar urma să debuteze in Play Store și Nexus 5, dacă ne luăm după o nouă scăpare. Precedentele teorii și indicii păreau să anunțe o lansare pe 28 octombrie, dar se pare că nu mai e cazul.

Recent am văzut chiar și o scăpare de la Google, care inclusese din greșeală în Play Store Nexus 5 cu tot cu preț. Cei de la MobileSyrup au dezgropat nouă informație și în afară de acea dată nu avem prea multe detalii. Aceeași sursă declară că după lansarea din Play Store canadienii vor primi handsetul în magazine pe 7 sau 8 noiembrie.

Nexus 5 se lansează de Halloween in Play Store, conform unei noi scăpări

între timp au început să apară și accesorii pentru acest device, retailerul Spigen de exemplu listându-le pe cele de mai jos, care arăta foarte bine. Produsele apar cu mențiunea de livrare "la final de octombrie", încă un indiciu cu privire la sosirea noului telefon Nexus. Ar fi cazul că Google să înceapă să trimită deja invitații, dacă va organiza vreun eveniment pentru acest debut… Va imaginati un super eveniment de Halloween cu fantome si KitKat? :)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×