Procesorul lui iPhone 5 În noi imagini! Da, este un Apple A5!

2.095 ori
<b>Procesorul lui iPhone 5 În noi imagini! Da, este un Apple A5!</b>Din categoria zvonurilor cât de cât sigure în legătură cu următorul iPhone găsim faptul că terminalul va avea un procesor Apple A5, aproximativ același de pe iPad 2. Ei bine, acum avem și imagini care susțin această teorie, dezvăluind cum...

Din categoria zvonurilor cât de cât sigure în legătură cu următorul iPhone găsim faptul că terminalul va avea un procesor Apple A5, aproximativ același de pe iPad 2. Ei bine, acum avem și imagini care susțin această teorie, dezvăluind cum arată atât CPU-ul, cât și alte componente ale noului telefon produs de gigantul din Cupertino.

Din păcate nu putem garanta că aceste componente nu aparțin de fapt lui iPhone 4S, despre care s-a tot vorbit în ultima vreme, mai ales după depistarea sa în inventarul operatorului AT&T (scăpare neconfirmată încă). Rețineți un lucru important: deși acesta este un CPU Apple A5, el nu este chiar identic cu cel de pe iPad 2, deoarece arată altfel, dovada fiind imaginile celor de la iFixit, deja experti în dezasamblarea de iDevice-uri.

Se observă aici mai degrabă o asemănare cu chipsetul lui iPhone 4, dar nu prea mare, deci nici chiar un A4 nu avem in față. Evident, nu vă putem garanta autenticitatea imaginilor, mai ales din cauza unor neclarități la litera "A" a logo-ulu A5, pe care nu-o explicăm. în ce privește imaginea cu presupusa baterie a lui iPhone 5, aceasta are vizibilă capacitatea de x430 mAh, lucru bizar, deoarece Apple nu își imprimă capacitatea pe parte exterioară a bateriilor sale, ci mai degrabă voltajul și Whr, în loc de mAh.

Punem totul pe seama faptului că acesta este un prototip, sau luăm imaginile ca editări foto?

Procesorul lui iPhone 5 În noi imagini! Da, este un Apple A5!

Procesorul lui iPhone 5 În noi imagini! Da, este un Apple A5!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×