Android Ice Cream Sandwich confirmat pentru luna octombrie! Informațiile vin din India!

Autor:  | Publicat în:  Android 1.125 ori
<b>Android Ice Cream Sandwich confirmat pentru luna octombrie! Informațiile vin din India!</b>Notion Ink este o companie din India, responsabilă cu încă un "ucigaș de iPad", cunoscut sub numele de Adam... De la reprezentantul acestei companii, Rohan Sharavan aflăm totuși informații interesante despre Android Ice Cream Sandwich, cu...

Notion Ink este o companie din India, responsabilă cu încă un "ucigaș de iPad", cunoscut sub numele de Adam... De la reprezentantul acestei companii, Rohan Sharavan aflăm totuși informații interesante despre Android Ice Cream Sandwich, cu siguranță mai interesant decât produsele firmei asiatice.

Primul indiciu cu privire la urmatorul Android vine prin faptul că a fost anunțat un update al tabletei companiei indiene pentru luna noiembrie. Este vorba aici despre o actualizare la Ice Cream Sandwich și în discursul lui Shravan s-a strecurat și mențiunea "după ce Google va lansa OS-ul către finalul lui octombrie". Ce pot să zic decât "ups"?!

Vă reamintim că în prealabil Eric Schmidt a oferit indicii cu privire la lansarea noii platforme mobile Google în octombrie/noiembrie, fără a fi foarte exact cu privire la o dată anume. Având în vedere colaborarea dintre Notion Ink și Google, e posibil ca informațiile lui Shravan să fie corecte și faptul că vom avea un update ne face să ne întrebăm ce alte tablete sau smartphone-uri vor mai beneficia de noul soft.

Teoriile reprezentantului Notion Ink nu se opresc aici, iar el afirmă că următorul val de device-uri cu Android va favoriza procesoarele OMAP și nu neapărat Tegra. Cât de adevărat este acest lucru, doar Nvidia știe, iar dacă așa e, atunci cum rămâne cu Tegra 3?

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×