BlackBerry Bold Touch 9930 scos din cutie În premieră În România la Mobilissimo (Video)

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 2.511 ori
<b>BlackBerry Bold Touch 9930 scos din cutie În premieră În România la Mobilissimo (Video)</b>Ca de obicei vă oferim premiere în această toamnă, iar astăzi a venit rândul lui BlackBerry Bold Touch 9930, oferit în teste de către evoMAG.ro. Rețineți că terminalul a fost lansat în SUA în luna august, deci este un produs nou-nouț și...

Ca de obicei vă oferim premiere în această toamnă, iar astăzi a venit rândul lui BlackBerry Bold Touch 9930, oferit în teste de către evoMAG.ro. Rețineți că terminalul a fost lansat în SUA în luna august, deci este un produs nou-nouț și foarte proaspăt în România. Iată cum arată unboxing-ul său.

Descoperim din start o cutie neagră și elegantă, dar cu identitate misterioasă, exact cum se întâmplă cu iPad 2 care avea scris pe cutie doar "iPad". Ce se întâmplă cu aceste companii nord-americane de nu își doresc să marcheze produsul nu știu... Revenind, BlackBerry Bold Touch 9930 sosește în cutie cu o serie de manuale, o cârpă de șters ecranul, o husă specială (foarte rezistentă), un cablu USB și un încărcător plus adaptor.

Terminalul arată bine, cu margini metalizate și are o greutate scăzută, fiind ușor de ținut în mână. Bateria sa se află în cutie, dar noi am introdus-o imediat în locașul aferent, după cum se vede și în clipul video al unboxing-ului. Terminalul nu bootează prea rapid, dar trebuie să recunosc că BlackBerry OS 7 arată bine. Dacă se și mișcă bine aflați din recenzia completă care va fi filmată săptămâna viitoare.

Puteți cumpăra telefonul la prețul de:2.399 lei

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×