Procesorul Qualcomm Snapdragon 810 păstrează o temperatură mai scăzută decât Snapdragon 801, conform unor teste

Autor:  | Publicat în:  Qualcomm 970 ori
<b>Procesorul Qualcomm Snapdragon 810 păstrează o temperatură mai scăzută decât Snapdragon 801, conform unor teste</b>Un test realizat pe procesorul Qualcomm Snapdragon 810 arată că de fapt acest CPU 64 bit nu suferă de supraîncălzire, așa cum au afirmat numeroase articole, citând producători de telefoane precum Samsung. Aparent, acest procesor ar rula cu o...

Un test realizat pe procesorul Qualcomm Snapdragon 810 arată că de fapt acest CPU 64 bit nu suferă de supraîncălzire, așa cum au afirmat numeroase articole, citând producători de telefoane precum Samsung. Aparent, acest procesor ar rula cu o temperatură mai scăzută decât Snapdragon 801, de exemplu.

Majoritatea handseturilor își limitează performanta astfel încât temperatura componentelor să rămână sub 45 de grade Celsius. Temperatura camerei este de aproximativ 25 de grade Celsius, deci undeva între 25 și 45 trebuie să ajungă temperatura de la interiorul telefonului. Snapdragon 801 ajunge la temperaturi mai ridicate decât noul chipset se pare, astfel că în vreme ce este jucat Asphalt 8 pe terminale ca Galaxy S5 sau HTC One M8, temperatura devine cu 5 grade mai mare decât pe un terminal cu Snapdragon 810.

Procesorul Qualcomm Snapdragon 810 păstrează o temperatură mai scăzută decât Snapdragon 801, conform unor teste

Pe ambele modele a fost rulat jocul timp de 20 de minute. Diferența de temperatura e și mai clară atunci când ambele telefoane realizează captura video. Putem vedea acest test ca o veste bună, de vreme ce un Snapdragon 810 cu temperatura scăzută înseamnă performanță mai bună și viața mai lungă a bateriei. îl așteptăm pe acest CPU pe modele ca Sony Xperia Z4, LG G4 și HTC One M9.

Ce părere aveți despre acest test?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×