Producătorii indieni de telefoane postează teasere pentru primele lor modele Android One, lansate mâine

Autor:  | Publicat în:  Android 1.008 ori
<b>Producătorii indieni de telefoane postează teasere pentru primele lor modele Android One, lansate mâine</b>15 septembrie este o zi importantă pentru producătorii indieni de telefoane mobile, care pregătesc lansarea de handseturi Android One pentru acea data. între timp primim și un teaser de la două dintre companii, Karbonn și Spice. &nbsp;Avem de-a...

15 septembrie este o zi importantă pentru producătorii indieni de telefoane mobile, care pregătesc lansarea de handseturi Android One pentru acea data. între timp primim și un teaser de la două dintre companii, Karbonn și Spice.  Avem de-a face doar cu siluete ale telefoanelor deocamdata.

Din câte știm Google a ales Karbonn, Micromax și Spice pentru a produce primele telefoane Android One, adică modele cu preț accesibil și cu cele mai noi funcții din Android L, oferite sub formă platformei Android One. Inițial handseturile ar fi trebuit să coste 100 de dolari sau mai puțin, dar limită a urcat cu câteva zeci de dolari.

Producătorii indieni de telefoane postează teasere pentru primele lor modele Android One, lansate mâine ​

Ca și modelele Nexus, telefoanele Android One vor primi actualizările direct de la Google. Cei 3 mari producători de telefoane din India vor începe lansările cu Spice, la oră 3.30 pm (ora Indiei), apoi Micromax și Karbonn își vor lansă și ele handseturile Android One. Android One ar putea fi lovitură de grație data feature phone-urilor și chiar și modelelor precum Asha, Nokia X, handseturilor Lumia accesibile și altele.  
 
Va reamintesc că indienii sunt cei care au realizat o tabletă de 35 de dolari viabilă, deci orice e posibil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×