Telekom TV și serviciile oferite la pachet către abonați; primim televiziune și pe smartphone, laptop sau tabletă

Autor:  | Publicat în:  TELEKOM 22.688 ori
<b>Telekom TV și serviciile oferite la pachet către abonați; primim televiziune și pe smartphone, laptop sau tabletă</b>Pe lângă serviciile de internet și voce, Telekom Romania își va întâmpina clienții începând de astăzi și cu o serie de pachete de televiziune prin care vom beneficia de conținutul nostru preferat pe mai multe dispozitive. Accesul la aceste...

Pe lângă serviciile de internet și voce, Telekom Romania își va întâmpina clienții începând de astăzi și cu o serie de pachete de televiziune prin care vom beneficia de conținutul nostru preferat pe mai multe dispozitive. Accesul la aceste pachete se va face și prin intermediul aplicației Telekom TV ce este disponibilă pe Google Play sau App Store.

Mai pe înțelesul tuturor, televiziunea va fi la dispoziția noastră oricând, fie că vorbim despre device-uri ca laptop-uri, tablete, sau smartphone-uri. Astfel, în timp ce clienții care sunt abonați la serviciul de televiziune vor beneficia de 66 canale TV pe toate platformele mai sus amintite, abonații la abonamentele de voce mobilă Nelimitat vor primi acces la 21 de canale TV.

 Canale Online TVCanale Online TV MiniCanale Online TV Maxi
Tip abonamentTeleviziuneVoce Mobilă NelimitatInternet/Voce fixă
Număr canale TV662131
Preț/lună006 lei (1.3 EUR)

De asemenea, va fi disponibil și pachetul Canale Online TV Maxi care va oferi 31 canale TV disponibile pe laptop, smartphone sau tabletă pentru abonații la serviciile de internet sau voce fixă. Această extraopțiune adăugată la abonamentul deja existent va scoate din buzunarul clienților suma de 1.30 euro (6 lei) / lună.

 CanaleCanale HDServicii IncluseExtraTaxă lunară
Televiziune S62 satelit / 81 digitale2Telekom TV Web & Mobile 31 LEI (6.70 eur)
Televiziune M79 satelit / 104 digitale4Telekom TV Web & MobileEurosport 360 Online42 LEI (9.18 eur)
Televiziune L105 satelit / 126 digitale9Telekom TV Web & MobileEurosport 360 Online59 LEI (12.90 eur)
 

Totodată, aflăm că traficul efectuat pentru vizionarea canalelor TV pe mobil nu va fi contorizat, astfel încât nu trebuie să ne facem griji din această privință. După cum ați aflat și ieri, Telekom Romania listează 3 pachete de televiziune, și anume: Televiziune S, Televiziune M, respectiv Televiziune L.

PacheteCanale TVPreț/lună
HDAnimal Planet HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Discovery Science HD, Discovery Showcase HD, Discovery Turbo Xtra HD, Dolce Sport HD, ID Xtra HD, Sundance HD, Travel Channel HD12 lei
Extra LIGA 1Look TV, Look TV HD9.5 lei
MaxpackCinemax, Cinemax 2, HBO, HBO Comedy, HBO HD28 lei
HBOHBO, HBO HD, HBO Comedy10 lei
MidnightBrazzers, Dorcel TV, Free X TV, Hustler TV, Penthouse HD, Playboy TV, Super One, XTSY6 lei
ViasatViasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature2 lei
Hungarian6 luni gratuite RTL Klub, Cool TV, DoQ, Duna, Erdely, Film+, M1, M2, RTL 26 lei

Pentru cei care doresc să aibă parte de și mai mult conținut, Telekom oferă posibilitatea de a alege între 7 pachete de canale TV cu prețuri cuprinse între 2 lei și 28 lei pe lună. De asemenea, vom primi și serviciul Pay Per View prin care vom putea închiria filme pe o periodadă de 48 ore cu prețuri începând de la 9 lei/film. Mai jos puteți vedea o serie de alte programe/filme disponibile la cerere.

 BeneficiiTarif lunar
Disney Movies on demand50 filme8.5 lei
Mubiun film de festival pe zi10 lei
Disney Movies + Mubi50 filme Disney + un film de festival pe zi16 lei
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×