Producătorul american de chip-uri Qualcomm ieftinește procesoarele 4G entry-level aflate pe piață

Autor:  | Publicat în:  Qualcomm 571 ori
<b>Producătorul american de chip-uri Qualcomm ieftinește procesoarele 4G entry-level aflate pe piață</b>Iată că săptămâna aceasta s-a întâmplat și ceva care va avea un efect destul de important asupra pieței, și anume faptul că producătorul american de chip-uri Qualcomm a decis să ieftinească procesoarele 4G entry-level din portofoliul...

Iată că săptămâna aceasta s-a întâmplat și ceva care va avea un efect destul de important asupra pieței, și anume faptul că producătorul american de chip-uri Qualcomm a decis să ieftinească procesoarele 4G entry-level din portofoliul propriu.

Astfel, firmele care oferă soluții mai accesibile, cum este și MediaTek ar putea recurge la o metodă similară în viitor prin care să convingă în continuare producătorii de terminale low-end sau mid-range să le folosească soluțiile. Cu toate acestea, potrivit unor surse din industrie, se pare că MediaTek nu este atât de îngrijorată, întrucât crede că planul Qualcomm nu se va transpune într-o intrare a procesoarelor Snapdragon accesibile și pe piața din China.

După cum aceleași surse afirmă, producătorul de procesoare MediaTek și-a stabilit deja partenerii de pe piața de terminale low-end, piață pe care device-urile entry-level cu procesoare Qualcomm nu prea sunt prezente.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×