Producătorul de carcase Ghostek vine cu un accesoriu pentru LG G6; vedem design-ul noului flagship!

2.722 ori
<b>Producătorul de carcase Ghostek vine cu un accesoriu pentru LG G6; vedem design-ul noului flagship!</b>Acum câteva zile producătorul de huse Ghostek ne prezenta câteva randări pentru o carcasă destinată chiar lui Samsung Galaxy S8, imagini ce ne ofereau și o privire mai detaliată asupra design-ului pe care terminalul îl va adopta. Astăzi, fix același

Ieri cei de la LG ne-au confirmat faptul că smartphone-ul G6 va fi lansat oficial pe data de 26 februarie în Barcelona, fix cu o zi înainte de startul târgului de tehnologie MWC 2017. Cu toate că pe web și-au făcut apariția câteva leak-uri, nu am avut ocazia să privim mai în detaliu design-ul noului terminal flagship - asta ce puțin până astăzi când producătorul de huse Ghostek ne prezintă o serie de randări pentru un accesoriu destinat acestui produs.

LG G6

Dacă vă amintiți, același producător Ghostek a fost cel care anterior dezvăluia randări similare pentru Samsung Galaxy S8, design-ul acestui model fiind în mare parte confirmat ulterior. În cazul lui LG G6 vedem o husă waterproof de tip rugged ce oferă și protecție pentru camera foto duală pe care o vom primi la pachet.

LG 6

Setup-ul acestei camere duale nu se schimbă prea mult față de cea întâlnită pe LG G5, dar un element căruia îi remarcăm lipsa în imaginile de față este telemetru laser. Avem scanner-ul de amprente mai jos, butoanele de volum plasate lateral, un port USB Type-C la bază, iar în partea de sus jack-ul audio 3.5 mm. De asemenea, protuberanța camerei foto dispare.

LG G6

Privit din față, telefonul pare a aduce un panou frontal cu margini foarte subțiri în părțile laterale ale ecranului, cu mențiunea că și marginea superioară și cea inferioară au suferit câteva modificări la capitolul mărime. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×