Aplicația cameră foto de pe Elephone S7 primește modul PIP ce permite captura de imagini duale

1.052 ori
<b>Aplicația cameră foto de pe Elephone S7 primește modul PIP ce permite captura de imagini duale</b>Dacă bugetul pe care îl aveți nu vă permite achiziția unui smartphone Samsung Galaxy S7 Edge, iar pentru voi design-ul primează, atunci există alternative precum Elephone S7. Poate că acest model nu oferă dotările de top întâlnite pe flagship-ul Sammy

La ora actuală pe piață există numeroase smartphone-uri ce impresionează în special la capitolul design, iar printre ele trebuie să îl includem și pe Elephone S7. Acest handset nu ezistă să copieze look-ul lui Samsung Galaxy S7 Edge, dar acesta nu este un lucru deloc rău ținând cont de faptul că oferă publicului posibilitatea de a deține un asemenea terminal arătos la un preț cu multe mai accesibil decât produse similare.

Mostra foto Elephone S7

Elephone S7 vine cu un display curbat fix ca S7 Edge, iar camera foto principală ce ne este oferită la pachet aduce un senzor de 13 megapixeli însoțit de bliț LED. Vorbim astăzi despre camera foto tocmai datorită unui nou update adus de către Elephone aplicației ce permite realizarea de fotografii.

Mostra foto Elephone S7

Actualizarea constă în introducerea modului PIP în secțiunea de moduri de captură, acesta permițând realizarea unei fotografii duale precum vedem pe terminale precum cele din portofoliul HTC. Mai precis, odată ales acest mod vom putea realiza captură duală folosind ambele camere ale device-ului (cea principală și cea frontală).

Rezultatul îl puteți vedea mai sus și deși nu este o funcție inedită, prezența acesteia nu poate decât să fie apreciată. Vă amintim că Elephone S7 costă doar 229.99 dolari în varianta cu 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu intern de stocare. Detalii extra puteți afla și de pe Twitter via Elephone Mobile!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×