Producătorul de huse Spigen ne prezintă design-ul lui Galaxy S6 prin intermediul unor accesorii transparente

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.729 ori
<b>Producătorul de huse Spigen ne prezintă design-ul lui Galaxy S6 prin intermediul unor accesorii transparente</b>După ce anterior descopeream o husă creată special pentru Samsung Galaxy S6, aceasta dezvăluind faptul că telefonul în cauză va aduce modulul LED și senzorul cardiac în partea dreaptă a camerei foto, astăzi este rândul unui alt producător de...

După ce anterior descopeream o husă creată special pentru Samsung Galaxy S6, aceasta dezvăluind faptul că telefonul în cauză va aduce modulul LED și senzorul cardiac în partea dreaptă a camerei foto, astăzi este rândul unui alt producător de accesorii, și anume Spigen, să ne prezinte design-ul lui S6 prin intermediul unui accesoriu transparent.

Potrivit randărilor făcute de către producătorul coreean de carcase, Samsung Galaxy S6 nu va fi deloc inovator la capitolul design, acesta urmând a sosi la pachet cu același capac spate realizat dintr-un plastic cu textură punctată, element ce i-a făcut pe mulți să numească actuala generație ca fiind un plasture inteligent.

Aflați că cei de la Spigen au lansat în trecut o serie de huse care au dezvăluit încă dinaintea debutului oficial design-ul unor smartphone-uri ca și Nexus 5, HTC One M9, sau LG G3. în cazul în care Samsung Galaxy S6 va arată în felul acesta, vă mai gândiți la o eventuală achiziție după lansarea sa?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×