Amosu, companie specializată În transformarea iPhone-urilor pregătește o ediție roz pentru modelul iPhone 6

Autor:  | Publicat în:  Apple 726 ori
<b>Amosu, companie specializată În transformarea iPhone-urilor pregătește o ediție roz pentru modelul iPhone 6</b>Acum ceva timp vă prezentam creația unor producători de origine chineză ce au reușit să transforme noile smartphone-uri iPhone 6 și iPhone 6 Plus în adevărate terminale de lux prin integrarea de diamante sau aur în carcasă. Acum, în peisaj...

Acum ceva timp vă prezentam creația unor producători de origine chineză ce au reușit să transforme noile smartphone-uri iPhone 6 și iPhone 6 Plus în adevărate terminale de lux prin integrarea de diamante sau aur în carcasă. Acum, în peisaj își face apariția și producătorul Amosu, companie ce pregătește o ediție limitată pentru iPhone 6.

Această ediție limitată în varianta de culoare roz va fi disponibilă cu ocazia Valentine’s Day în doar 10 unități la un preț de 2.860$. Cu toate acestea, aflați că vom primi doar un telefon standard de culoare roz, nefiind vorba despre diamante sau alte elemente de lux integrate în carcasa sa.

Dacă totuși vă doriți un iPhone roz, cea mai ușoară soluție pe care o puteți avea în vedere este achiziția unei carcase colorate pentru doar câțiva dolari. Suntem curioși dacă cineva va cumpăra o astfel de ediție limitată pentru suma mai sus menționată.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×