Producătorul indian de smartphone-uri Karbonn Mobile va lansa un device dual-OS În această vară

858 ori
<b>Producătorul indian de smartphone-uri Karbonn Mobile va lansa un device dual-OS În această vară</b>Cum probabil ați remarcat, de curând tehnologia integrată pe smartphone-uri a ajuns la un nivel atât de evoluat încât permite acum chiar și instalarea a două sisteme de operare, device-urile în cauză fiind unele de tip dual-OS. &nbsp; Karbonn...

Cum probabil ați remarcat, de curând tehnologia integrată pe smartphone-uri a ajuns la un nivel atât de evoluat încât permite acum chiar și instalarea a două sisteme de operare, device-urile în cauză fiind unele de tip dual-OS.

Karbonn Titanium X

Un prim astfel terminal despre care am aflat a fost Geeksphone Revolution, un terminal ce va fi lansat în curând și care va rula atât Android OS, cât și Firefox OS. Din câte se pare, acesta a fost doar începutul, întrucât și alți producători au în plan lansarea unor astfel de smartphone-uri dual-OS.

Unul dintre aceștia, este producătorul indian Karbonn Mobile ce promite lansarea pe piața a unui device dual-OS chiar în această vară. Acesta, spre deosebire de Geeksphone Revolution, va rula Android și Windows Phone. Rămâne de văzut costul la care se va ridica achiziția unui terminal de acest tip și cum se va prezenta experiența și răspunsul la trecerea dintre sistemele de operare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×