Noul update Windows Phone 8.1 va oferi utilizatorilor funcția de personalizare a background-ului

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.144 ori
<b>Noul update Windows Phone 8.1 va oferi utilizatorilor funcția de personalizare a background-ului</b>Cu toții știm faptul că până în acest moment versiunile anterioare de Windows Phone nu ofereau utilizatorului posibilitatea de personalizare a background-ului cu imagini. Dar se pare că acest lucru se va schimba cât de curând, după cum puteți...

Cu toții știm faptul că până în acest moment versiunile anterioare de Windows Phone nu ofereau utilizatorului posibilitatea de personalizare a background-ului cu imagini. Dar se pare că acest lucru se va schimba cât de curând, după cum puteți vedea și în imaginea de mai jos.

Actualizarea Windows Phone 8.1 va introduce utilizatorilor posibilitatea de a seta un wallpaper personalizat ce va fi afișat pe tile-urile alese. De asemenea, vom putea alege și mărimea, respectiv numărul de tile-uri ce vor fi prezente pe ecranul de start.

Noul update Windows Phone 8.1 va oferi utilizatorilor funcția de personalizare a background-ului

Cei de la Microsoft vor prezenta noul update al sistemului de operare Windows Phone în această primăvară, mai precis în luna aprilie. Odată cu acesta, vom afla și lista de terminale care vor primi noua actualizare.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×