Producătorul indian Xolo pregătește lansarea unuia dintre cele mai ușoare smartphone-uri din lume

881 ori
<b>Producătorul indian Xolo pregătește lansarea unuia dintre cele mai ușoare smartphone-uri din lume</b>Potrivit unor surse din industrie, se pare că producătorul indian Xolo pregătește lansarea unuia dintre cele mai ușoare telefoane de tip smartphone din lume. Aflăm că acesta va fi un terminal Windows Phone 8.1 ce va fi lansat pe piața din India la...

Potrivit unor surse din industrie, se pare că producătorul indian Xolo pregătește lansarea unuia dintre cele mai ușoare telefoane de tip smartphone din lume. Aflăm că acesta va fi un terminal Windows Phone 8.1 ce va fi lansat pe piața din India la începutul lunii iulie care va cântări puțin sub 100 grame.

Deși oficialii Xolo nu au vrut să comenteze cu privire la posibila lansare a unui astfel de device, se pare că unele dintre specificațiile sale au ajuns pe web. Se așteaptă ca acesta coste doar 200$ și să aducă un display de 4.7 inch și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon.

Realizând o mică comparație cu alte device-uri de tip smartphone de pe piață, vom remarca faptul că cel mai ușor smartphone lansat până în acest moment este Samsung Galaxy S4 mini, terminal ce cântărește doar 107 grame. Care caracteristică credeți că este mai importantă atunci când vine vorba de un smartphone, grosimea redusă sau greutatea?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×