Producătorul rus de telefoane Yota a intrat în faliment; Adio YotaPhone

815 ori
<b>Producătorul rus de telefoane Yota a intrat în faliment; Adio YotaPhone</b>Mai ţineţi minte telefoanele YotaPhone? Sunt smartphone-uri cu provenienţă din Rusia, de la compania Yota şi se remarcau prin faptul că aveau două ecrane. Au fost produse 3 modele, YotaPhone, YotaPhone 2 şi YotaPhone 3

Mai ţineţi minte telefoanele YotaPhone? Sunt smartphone-uri cu provenienţă din Rusia, de la compania Yota şi se remarcau prin faptul că aveau două ecrane. Au fost produse 3 modele, YotaPhone, YotaPhone 2 şi YotaPhone 3. Se pare că nu vom avea un YotaPhone 4, pentru că Yota a intrat în faliment.

Compania rusească, care oferea şi servicii Internet are probleme financiare serioase. Veştile despre faliment provin din Insulele Cayman, acolo unde producătorul Hi-p Electronics a cerut daune rușilor pentru o datorie de multe milioane de dolari. Hi-p Electronics este furnizorul de ecrane E-Ink pentru telefoanele YotaPhone.

YotaPhone 3 a fost ultimul model de smartphone lansat de companie în septembrie 2017. Venea cu procesor Snapdragon 625, 3200 de mAh şi ecran AMOLED de 5.5 inch în faţă şi un ecran secundar E-Ink în spate, cu rezoluţie HD şi diagonală de 5.2 inch. Avea şi 4 GB RAM şi o cameră principala de 12 MP.

Firma Yota se ocupa cu servicii de Internet broadband şi oferea servicii 4G în zone uriaşe din Rusia, inclusiv Moscova, Samara, Sankt Petersburg şi Novosibirsk. Multe firme au investiţii în aceasta firmă, deci e posibil ca aceasta să fie salvată totuşi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×