Producătorul rusesc Explay lansează smartphone-ul triple-SIM Tornado

Autor:  | Publicat în:  Explay 953 ori
<b>Producătorul rusesc Explay lansează smartphone-ul triple-SIM Tornado</b>Dacă un device dual-SIM nu vă oferă accesibilitatea de care aveți nevoie, atunci compania rusească Explay vine în ajutorul vostru prin intermediul smartphone-ului Explay Tornado ce tocmai a fost lansat oficial. Acesta oferă pe lângă dotări...

Dacă un device dual-SIM nu vă oferă accesibilitatea de care aveți nevoie, atunci compania rusească Explay vine în ajutorul vostru prin intermediul smartphone-ului Explay Tornado ce tocmai a fost lansat oficial. Acesta oferă pe lângă dotări mid-range și trei sloturi SIM care se vor dovedi a fi utile pentru unii dintre noi.

Printre specificațiile sale regăsim un display IPS de 4.5 inch cu rezoluție 854 x 480 pixeli, un procesor quad-core MediaTek MTK6582 tactat la 1.3 GHz, 512 MB memorie RAM, 4 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD, o cameră foto principală de 5 megapixeli și o baterie de 1.550 mAh.

Explay Tornado

Pe partea de conectivitate avem la dispoziție Wi-Fi 802.11 b/g/n, 3G, Bluetooth 4.0, trei sloturi SIM, un port microUSB v2.0 și un jack audio 3.5 mm. Explay Tornado rulează Android 4.4 KitKat și este disponibil la un preț de doar 120$ în 5 variante de culoare (alb, negru, roșu, verde și albastru).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×