BlackBerry primește un brevet ce implică deblocarea telefonului prin intermediul unui smartwatch

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.022 ori
<b>BlackBerry primește un brevet ce implică deblocarea telefonului prin intermediul unui smartwatch</b>Printre brevetele primite de către producătorii de smartphone-uri, uneori se mai numără și aplicații ce fac referire la funcționalitățile device-urilor purtabile, un astfel de brevet fiind oferit recent celor de la BlackBerry. &nbsp; Aflăm că...

Printre brevetele primite de către producătorii de smartphone-uri, uneori se mai numără și aplicații ce fac referire la funcționalitățile device-urilor purtabile, un astfel de brevet fiind oferit recent celor de la BlackBerry.

Aflăm că acest nou brevet primit de către compania canadiană implică deblocarea smartphone-ului personal prin utilizarea unui device de tip smartwatch sau smartband atunci când acesta din urmă se află în apropierea telefonului, în acest mod realizându-se trecerea peste codul de securitate.

BlackBerry primește un brevet ce implică deblocarea telefonului prin intermediul unui smartwatch

Spre deosebire de alte brevete de acest gen, aplicația BlackBerry implică ca device-ul să fie însoțit de un clip care să fie închis, permițând astfel ca deblocarea telefonului să aibă loc. Rămâne de văzut dacă BlackBerry are în plan lansarea unui smartwatch în viitoarea perioadă sau dimpotrivă.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×