Produse Allview În magazinele DOMO și un serviciu Pushmail pe măsură

3.151 ori
<b>Produse Allview În magazinele DOMO și un serviciu Pushmail pe măsură</b>Allview anunță azi încheierea unui parteneriat cu DOMO, unul dintre cei mai celebri retaileri de produse electronice și electrocasnice din România. Astfel, începând din această lună veți găsi produsele Allview, inclusiv tablete în cele peste...

Allview anunță azi încheierea unui parteneriat cu DOMO, unul dintre cei mai celebri retaileri de produse electronice și electrocasnice din România. Astfel, începând din această lună veți găsi produsele Allview, inclusiv tablete în cele peste 130 de magazine DOMO. în plus, Allview anunța și că modelul de telefon Q1 GET vine cu un serviciu Pushmail multiaccount.

Folosind terminalul Allview Q1 GET veți putea administra simultan și automat mai multe conturi de email, instalând gratuit pe telefon aplicația PushMail - Mobiquus. Softul a fost dezvoltat în colaborare cu Allview, iar aplicația Mobiquus va reduce și traficul de date, dacă vă faceți griji cu privire la abonament.

Traficul va fi redus prin comprimarea fișierelor și trebuie să aflați că Mobiquus suportă deschhiderea celor mai populare fișiere atașate la mailuri, fie că e vorba de PDF-uri, fișiere .zip, .rar și multe altele. Puteți primi și trimite emailuri din mai multe conturi independente unul de altul, dar folosindu-le din aceeași aplicație.

Handsetul Allview Q1 GET îl găsiți în magazinele Selgros Cash & Carry și la partenerii companiei producătoare, la prețul promoțional de 479 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×