Armata americană bazată pe o rețea Android? Iată cum vor folosi aplicațiile robotului verde soldaților

Autor:  | Publicat în:  Android 1.337 ori
<b>Armata americană bazată pe o rețea Android? Iată cum vor folosi aplicațiile robotului verde soldaților</b>Dacă multe din tehnologiile vitale astăzi au apărut în urma unor inovații sau experimente militare, ei bine e momentul că tehnologia civilă să fie folosită pentru a crea un produs util soldaților. Astfel, aflăm că armata Statelor Unite...

Dacă multe din tehnologiile vitale astăzi au apărut în urma unor inovații sau experimente militare, ei bine e momentul că tehnologia civilă să fie folosită pentru a crea un produs util soldaților. Astfel, aflăm că armata Statelor Unite lucrează la o rețea bazată pe Android și folosind aplicații ale robotului verde pentru operațiuni tactice.

Ce înseamnă acest lucru? Soldații vor putea folosi aplicații pe smartphone-uri pentru a marca anumite zone drept periculoare sau chiar pentru a vizualiza feeduri live transmise de avioane de spionaj, aflând astfel ce li se pregătește înainte de a inspecta o anumită zonă ostilă. în plus, vor exista și aplicații care vor permite vizualizarea pe telefon a imaginilor transmise de camere din zonele considerate periculoase.

și totul prin intermediul lui Android... Odată identificată o rețea de inamici, aceștia pot fi plasați pe hartă prin intermediul GPS-ului și al infrascturii militare. Aceste tehnologii vor trebui totuși criptate serios, altfel hackerii ar putea folosi aplicațiile militare pentru scopuri mai...civile, precum spionajul asupra utilizatorilor de rând.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×