Produse evoMAG.ro

Armata americană bazată pe o rețea Android? Iată cum vor folosi aplicațiile robotului verde soldaților

Autor:  | Publicat în:  Android 1.292 ori
<b>Armata americană bazată pe o rețea Android? Iată cum vor folosi aplicațiile robotului verde soldaților</b>Dacă multe din tehnologiile vitale astăzi au apărut în urma unor inovații sau experimente militare, ei bine e momentul că tehnologia civilă să fie folosită pentru a crea un produs util soldaților. Astfel, aflăm că armata Statelor Unite...

Dacă multe din tehnologiile vitale astăzi au apărut în urma unor inovații sau experimente militare, ei bine e momentul că tehnologia civilă să fie folosită pentru a crea un produs util soldaților. Astfel, aflăm că armata Statelor Unite lucrează la o rețea bazată pe Android și folosind aplicații ale robotului verde pentru operațiuni tactice.

Ce înseamnă acest lucru? Soldații vor putea folosi aplicații pe smartphone-uri pentru a marca anumite zone drept periculoare sau chiar pentru a vizualiza feeduri live transmise de avioane de spionaj, aflând astfel ce li se pregătește înainte de a inspecta o anumită zonă ostilă. în plus, vor exista și aplicații care vor permite vizualizarea pe telefon a imaginilor transmise de camere din zonele considerate periculoase.

și totul prin intermediul lui Android... Odată identificată o rețea de inamici, aceștia pot fi plasați pe hartă prin intermediul GPS-ului și al infrascturii militare. Aceste tehnologii vor trebui totuși criptate serios, altfel hackerii ar putea folosi aplicațiile militare pentru scopuri mai...civile, precum spionajul asupra utilizatorilor de rând.

[P] eMAG a dat start campaniei "Summer Sales 2017". Promite reduceri de până la 40%!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×