Seria Walkman revine cu Sony Ericsson W8, un Xperia X8 rebranduit

1.864 ori
<b>Seria Walkman revine cu Sony Ericsson W8, un Xperia X8 rebranduit</b>După o perioadă de performanțe modeste ale celor de la Sony Ericsson, compania începe să lanseze modele tot mai atractive, făcând parte din seria Xperia. Există totuși nostalgici care regretă vremurile când modelele din seria Cybershot sau...

După o perioadă de performanțe modeste ale celor de la Sony Ericsson, compania începe să lanseze modele tot mai atractive, făcând parte din seria Xperia. Există totuși nostalgici care regretă vremurile când modelele din seria Cybershot sau Walkman dădeau tonul. Pentru aceștia avem o veste bună: seria Walkman a revenit.

Din păcate nu avem de-a face cu un model nou, ci cu Sony Ericsson W8, un Xperia X8 rebranduit și axat pe funcții muzicale. Telefonul și-a făcut apariția în Germania, cu o listă de specificații puțin cam învechită. Aceasta include un display touch de 3 inchi, cu rezoluție de 320 x 480 pixeli, un procesor de 600 MHz, 168 MB RAM și Android 2.1.

Suntem curioși dacă acesta este începutul unei reveniri a acestei serii sau doar un mic tribut pentru Walkman. Posesorii de Xperia X8 nu vor fi impresionați de acest rebranding, suntem siguri de asta, mai ales cu modele atractive precum Xperia Play gata de lansare.

Seria Walkman revine cu Sony Ericsson W8, un Xperia X8 rebranduit

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×