Profit de 3 ori mai mare pentru aplicațiile din Amazon Appstore față de cele din Google Play!

1.044 ori
<b>Profit de 3 ori mai mare pentru aplicațiile din Amazon Appstore față de cele din Google Play!</b>Dacă ieri aflam că Google câștiga mai mulți bani din terminalele iOS decât din cele Android, astăzi încă o veste surpriză: Amazon Appstore aduce un venit de 3 ori mai mare per aplicație decât Google Play. între timp, Apple rămâne în...

Dacă ieri aflam că Google câștiga mai mulți bani din terminalele iOS decât din cele Android, astăzi încă o veste surpriză: Amazon Appstore aduce un venit de 3 ori mai mare per aplicație decât Google Play. între timp, Apple rămâne în continuare numărul 1 când vine vorba de profitul dezvoltatorului pentru aplicații.

La începutul acestei luni Apple depășea 25 de miliarde de downloaduri cu cele peste 550.000 de aplicații disponibile. Google a depășit 10 miliarde downloaduri în decembrie, cu 400.000 de aplicații disponibile. în ce privește statistica din care am aflat performanțele Amazon Appstore, ea vine de la firma de analytics Flurry, care a realizat un studiu cu privire la aplicații pentru mobile și tendințele pieței. Apple App Store aduce cel mai mare profit, în vreme ce Amazon Appstore obține 89% din veniturile Apple, iar Google Play doar 23%.

Pentru a clarifica situatia, imaginați-vă că la fiecare dolar generat de o aplicație în Apple App Store, se obțin 0.89 dolari în Amazon Appstore și 0.23 în Google Play. Era de așteptat o performanță de acest gen, având în vedere cât de multe aplicații sunt gratis în Google Play și câte sunt foarte, foarte ieftine... ca să nu mai vorbim de superoferte și reduceri. A mai existat un studiu Flurry în decembrie, care arata că la fiecare 1 dolari generat de App Store, Android Market genera 24 de cenți. Pentru a obține aceste date au fost analizați 11 milioane de utilizatori activi de aplicații populare pe iOS și Android într-o perioadă de 45 de zile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×