Profit de 4 milioane pentru Motorola in ultimul trimestru si un loc 3 meritat

1.066 ori
<b>Profit de 4 milioane pentru Motorola in ultimul trimestru si un loc 3 meritat</b>Popularul producator de handseturi Motorola a reusit, aparent printr-o minune sa se mentina pe locul 3 in ierarhia producatorilor de handseturi, dupa cum ne informeaza Capital. Compania a anuntat un profit net de 4 milioane de dolari pentru cel de-al...

Popularul producator de handseturi Motorola a reusit, aparent printr-o minune sa se mentina pe locul 3 in ierarhia producatorilor de handseturi, dupa cum ne informeaza Capital.

Compania a anuntat un profit net de 4 milioane de dolari pentru cel de-al doilea trimestru al lui 2008, dupa ce, pe hartie, americanii pareau depasiti de LG. Pe primele 2 locuri se afla in continuare Nokia si Samsung si va va interesa sa aflati ca in 2007, in acelasi trimestru Motorola inregistra pierderi de 28 de milioane de dolari.

Veniturile producatorului au scazut la 8.1 miliarde de dolari, fata de cele 8.7 anuntate in aceeasi perioada a lui 2007. Motorola a vandut 28.1 milioane de handseturi in ultimul trimestru, depasind estimarile analistilor care afirmasera ca producatorul american nu va depasi limita de 26.6 milioane de unitati. Ramane de vazut daca Motorola isi va mai putea pastra avantajul fragil in fata celor de la LG si in urmatorul trimestru, atuul sau major fiind noile handseturi anuntate plus telefonul Motorola cu camera Kodak.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×