Telefoane mobile si droguri pentru puscariasii romani

1.489 ori
<b>Telefoane mobile si droguri pentru puscariasii romani</b>Pe langa droguri, puscariasii romani primesc si telefoane mobile in conserve, dupa cum ne informeaza Pro TV, angajatii penitenciarelor fiind siliti sa cerceteze cu atentie toate "darurile" aduse de rudele detinutilor. Practic orice poate ascunde un...

Pe langa droguri, puscariasii romani primesc si telefoane mobile in conserve, dupa cum ne informeaza Pro TV, angajatii penitenciarelor fiind siliti sa cerceteze cu atentie toate "darurile" aduse de rudele detinutilor.

Practic orice poate ascunde un pliculet cu droguri sau un telefon mobil, astfel ca spre exemplu sarmalele sunt ideale pentru a ascunde doze de heroina, iar conservele pot ascunde telefoane mobile. Daca angajatii puscariei descopera aceste obiecte sau drogurile, ei le pot revinde in interiorul penitenciarului sau uneori chiar livra "destinatarului" pentru 100 sau 200 de euro.

De la inceputul lui 2008 13 angajati al Administratiei Nationale a Penitenciarelor au fost prinsi oferind detinutilor pachetele ilegale, iar acestia sunt acum cercetati. Ce metode de livrare va mai genera inventivitatea acestor detinuti? Oare au auzit acestia de telefonul modu, cel mai mic handset din lume si atat de usor de ascuns, poate chiar si intr-un deodorant?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×