Programe BBC pe telefonul mobil

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.088 ori
<b>Programe BBC pe telefonul mobil</b>Televiziunea BBC si canalele radio adiacente vor fi disponibile pe cateva dintre terminalele actuale, pentru o perioada de proba. Pentru o perioada initiala de 12 luni, o anumita frecventa dedicata transmisiunilor TV si radio va fi disponibila special...

Televiziunea BBC si canalele radio adiacente vor fi disponibile pe cateva dintre terminalele actuale, pentru o perioada de proba.

Pentru o perioada initiala de 12 luni, o anumita frecventa dedicata transmisiunilor TV si radio va fi disponibila special pentru Vodafone, Orange si alte 3 mari retele. Cei care s-au inscris la oferta de "pachete" TV pentru telefoanele mobile ce suporta astfel de functii, vor putea sa se uite la BBC One, BBC News 24 si BBC Three, cu exceptia anumitor transmisiuni sportive si programe platite.

Reprezentantii BBC au afirmat ca aceasta perioada de proba este un test pentru eficacitatea retelei 3G si cererea de programe BBC. Serviciile mobile nu va vor permite sa vizionati meciuri din Premier League, cateva seriale si desene animate, sau programe de peste ocean cum ar fi "Neighbours". Cei inscrisi vor putea asculta pana la 8 posturi radio BBC, inclusiv Radio 1, 1Xtra, Radio 2, Radio 3, Radio 4, 6 Music, BBC 7 sau Asian Network.

Perioada de proba va incepe la sfarsitul lunii aprilie, iar conducerea BBC a afirmat ca acest test va hotari viitoarea strategie la capitolul mobile a BBC.

Din pacate pentru noi, aceste facilitati sunt deocandata accesibile exclusiv celor din Marea Britanie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×