Proiectul Google Andromeda e încă în lucru, dar mai are minim un an până să fie gata

1.115 ori
<b>Proiectul Google Andromeda e încă în lucru, dar mai are minim un an până să fie gata</b>Deși se zvonea ca odată cu lansarea smartphone-urilor Pixel și Pixel XL, cei de la Google să prezinte și noua platformă software numită Andromeda, acest lucru nu s-a întâmplat și nu se va întâmpla nici peste 1 an din acest moment. Informații sosite din

Înainte de ultimul eveniment Google, cel care ne-a adus seria de telefoane Pixel în prim plan, se zvonea că vom vedea şi prezentarea lui Andromeda, o platformă software ce ar urma să unifice Chrome OS şi Android. Acest lucru nu s-a mai concretizat şi de atunci s-au oprit şi zvonurile legate de Andromeda. Azi ele revin cu câteva precizări importante.

Aflăm spre exemplu că proiectul e teafăr şi nevătămat, dar şi că urmează ca OS-ul să fie lansat de abia peste un an. Sursele celor de la 9to5Google par sigure de acest lucru, iar doi producători hardware sunt deja în lucru pentru developer kit-uri Andromeda. Ele vor sosi în trimestrul 4 al anului viitor şi rămâne de văzut dacă acest release va fi adiacent lui Android 8.0 cumva... Sursa a declarat că toate actualizările Android 7.x vor fi independente de Andromeda totuşi.

O funcţie cheie din această platformă ar fi livrarea de notificări cu ţintire precis a device-ului, destinată celor ce folosesc mai multe terminale. Astfel, un cont Google va avea notificări pentru anumite aplicaţii, în funcţie de zona unde se afla utilizatorul, de oră şi alte aspecte. Datele aplicaţiilor se vor sincroniza între terminale de asemenea.

Cât despre acea tabletă Huawei "Nexus" care ar fi inaugurat Andromeda, ea e în continuare în pregătire şi are o performanţă excelentă la ultimele teste. Va sosi la anul odată cu un posibil Chromebook Pixel 3, care va debuta cu Android 8.0. Singurele indicii clare pe care le vom avea despre aceste produse vor fi cele pe care le vom primi odată cu Google I/O primăvară viitoare, deci ne înarmăm cu răbdare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×