Promoție de Paște la Vodafone România, cu trafic dublu de date și Internet nelimitat (Opțiune nouă: Red 25)

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.214 ori
<b>Promoție de Paște la Vodafone România, cu trafic dublu de date și Internet nelimitat (Opțiune nouă: Red 25)</b>Cu ocazia sărbătorilor Paștelui, Vodafone România a anunțat o serie de promoții și oferte speciale, că în fiecare an. Toate abonamentele de voce din portofoliul operatorului includ acum trafic dublu de date, pe toată durata contractului. &nbsp;...

Cu ocazia sărbătorilor Paștelui, Vodafone România a anunțat o serie de promoții și oferte speciale, că în fiecare an. Toate abonamentele de voce din portofoliul operatorului includ acum trafic dublu de date, pe toată durata contractului.

De asemenea, clienții abonamentelor Smart și RED au parte gratuit de Internet nelimitat, pe o perioadă de până la 4 luni. Vodafone va oferi și beneficii sporite pentru abonamentele Easy, Smart și RED, acces gratuit în aplicații și telefoane la prețuri foarte atractive. în plus, va exista și un nou pachet de tip RED.

Clienții pachetelor RED vor avea incluse mai multe minute internaționale pentru mobil sau în roaming, iar Vodafone a lansat și un portofoliu unificat de abonamente de Internet mobil pentru laptop/PC/tableta. E vorba de 3 pachete care oferă acces la servicii 4G de la 15 euro pe lună. Abonații vor avea parte și de un pachet de aplicații ce include Zonga și Seenow, Vodafone Cloud sau Vodafone Protect.

Promotie de Paste Vodafone (RED 25)

Vodafone a adăugat în portofoliu și noul abonament RED 25, care include minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională, 250 de minute internațională, 400 MB trafic de date și spațiu de stocare Cloud de 15 GB. Puteți cumpăra și un smartphone la preț special cu acest abonament (Samsung Galaxy Express 2 la 14 euro).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×