HTC Sense 6.0 va sosi pe HTC One până la finalul lunii mai, conform șefului HTC America

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.361 ori
<b>HTC Sense 6.0 va sosi pe HTC One până la finalul lunii mai, conform șefului HTC America</b>Jason Mackenzie, bossul HTC America a postat pe Twitter în weekendul trecut o informație care îi va bucura pe posesorii de telefoane HTC One. Aparent, ei vor primi o actualizare ce le va aduce HTC Sense 6.0 pe terminale până la finalul lunii mai....

Jason Mackenzie, bossul HTC America a postat pe Twitter în weekendul trecut o informație care îi va bucura pe posesorii de telefoane HTC One. Aparent, ei vor primi o actualizare ce le va aduce HTC Sense 6.0 pe terminale până la finalul lunii mai.

Rămâne de văzut dacă acest update se aplică doar pentru utilizatorii din SUA sau și la nivel global și vom vedea și dacă se aplică pentru anumiți operatori întâi și apoi pentru handseturile deblocate. Vestea bună e că astfel posesorii de One din 2013 vor avea acces la noul BlinkFeed probabil, deci vor scăpa de vremea și ceasul pe care le include varianta actuală a agregatorului de știri de pe One.

HTC Sense 6.0 va sosi pe HTC One până la finalul lunii mai, conform șefului HTC America

Ca răspuns la tweetul sau, Jason a fost întrebat dacă se aplică actualizarea și pentru posesorii de modele HTC One Max și aș întreba eu și pentru One Mini. Sunt curios și dacă vor fi portate și gesturile de control de tip dublu tap și swipe aplicate atunci când ecranul e închis. Sunt destul de sigur că în mare și interfața camerei de pe Sense 6.0 va ajunge pe One, ceea ce nu poate decât să ne bucure, ea fiind bine organizată. Vă reamintesc că recent am comparat HTC One cu One M8! Puteți urmări clipul aici.

Dacă vă tenteaza achiziția lui HTC One de anul trecut, puteți afla prețul acestuia pe eMAG.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×