Promoție pentru Samsung Galaxy Nexus

Autor:  | Publicat în:  Samsung 924 ori

Au început reducerile de preț pentru telefoanele dual-core. LG Optimus 2X poate fi achiziționat și sub 1.500 de lei, fără semnarea unui abonament. Samsung Galaxy Nexus era vândut în urmă cu 2 săptămâni la peste 2.300 de lei. Poate fi cumpărat...

Au început reducerile de preț pentru telefoanele dual-core. LG Optimus 2X poate fi achiziționat și sub 1.500 de lei, fără semnarea unui abonament. Samsung Galaxy Nexus era vândut în urmă cu 2 săptămâni la peste 2.300 de lei.
Poate fi cumpărat de la un magazin online pentru 1.779 lei . Galaxy Nexus a ieșit în evidență prin cel puțin două elemente:

Galaxy Nexus

  • primul telefon cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich;
  • primul smartphone cu display HD și rezoluție 1280x720 pixeli din țara noastră.

Acum a ajuns la Android 4.0.4. Nu impresionează în testele de benchmark cu al său dual-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM, PowerVR SGX540, 16 GB spațiu de stocare, dar rulează în condiții optime orice aplicație din Google Play. Bateria de 1.750 mAh se dovedește insuficientă și abia de scoți o zi de autonomie.

Credeți că este loc de mai bine pentru prețul lui Galaxy Nexus?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×