Sony Xperia S unboxing - primul Xperia cu branding Sony Își dezvăluie partea transparentă (Video)

3.050 ori
<b>Sony Xperia S unboxing - primul Xperia cu branding Sony Își dezvăluie partea transparentă (Video)</b>Sony Xperia S este primul terminal cu branding Sony Xperia, după ce Sony Ericsson a devenit pur și simplu Sony, prin cumpărarea acțiunilor Ericsson de către compania japoneza. Xperia S tocmai ne-a sosit în teste și vi-l prezentăm astăzi într-un...

Sony Xperia S este primul terminal cu branding Sony Xperia, după ce Sony Ericsson a devenit pur și simplu Sony, prin cumpărarea acțiunilor Ericsson de către compania japoneza. Xperia S tocmai ne-a sosit în teste și vi-l prezentăm astăzi într-un unboxing video, după ce l-ați văzut pe Mobilissimo.ro și într-un preview de la MWC 2012.

Avem de-a face cu varianta de culoare neagră a lui Sony Xperia S, oferit în teste de către QuickMobile.ro, care vinde varianta albă și pe cea neagră la prețul de 2499 lei. în cutie descoperim atât telefonul cu tipla de plastic, cât și un încărcător, cablu microUSB, căști, manuale și Xperia Smart Tags. Acestea sunt micuțe accesorii NFC care pot fi lipite pe bordul mașinii de exemplu. Odată lipite în acest loc veți trece telefonul deasupra lor, cu NFC-ul activat pentru a seta smartphone-ul pe mod Mașina, activând astfel GPS-ul și funcția de hands free, spre exemplu. Puteți lipi și un Smart Tag la birou, pentru ca Xperia S să opereze în mod silențios de îndată ce treceți smartphone-ul în dreptul său.

Sony Xperia S scos din cutie

Mai multe imagini pe forum!

Telefonul rulează Android 2.3 Gingerbread, dar pe cutia să se promite o actualizare cât mai rapidă la Ice Cream Sandwich. Observați și nouă versiune de TimeScape și MediaScape în interfața acestui nou model Xperia și remarcați și partea acea parte transparenta de sub ecran. Ea include simbolurile butoanelor capacitive Home, Back și Menu, iar apăsarea propriu zisa a butoanelor se realizează deasupra barei transparente, ceea ce m-a indus ușor în eroare. în rest, un telefon care e puțin mai greu decât pare, la 144 de grame, cu un design rotunjit și un ecran HD superb. Revenim cu o recenzie completă în curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×