Promoții de octombrie timpuriu de la eMAG.ro: tableta Lenovo la 549 e lei, Galaxy Note 3 disponibil și altele!

2.244 ori
<b>Promoții de octombrie timpuriu de la eMAG.ro: tableta Lenovo la 549 e lei, Galaxy Note 3 disponibil și altele!</b>A început luna octombrie și a început și valul tomnatic de reduceri și promoții la eMAG.ro, ca să nu mai spunem că au sosit și noi terminale în oferta retailerului. Hai să vedem care sunt noutățile! &nbsp; &nbsp; Unul dintre cele mai...

A început luna octombrie și a început și valul tomnatic de reduceri și promoții la eMAG.ro, ca să nu mai spunem că au sosit și noi terminale în oferta retailerului. Hai să vedem care sunt noutățile!

Unul dintre cele mai interesante device-uri din oferta este tableta Lenovo IdeaTab A1000, cu diagonală de 7 inch, 16 GB memorie internă și Android 4.1. Prețul sau a scăzut cu 100 de lei, ajungând la 549 de lei. O altă tableta accesibilă este Acer Iconia A1, cu ecran de 7.9 inch (panou IPS), 16 GB memorie internă, GPS și Android 4.2 la bord, plus preț de 849 lei, după o reducere de 50 de lei.

Dintre tabletele cu branding local găsim la eMAG.ro modelul E-BODA Izzycomm Z70, cu ecran de 7 inch, 4 GB stocare și 3G, la prețul de 549 lei. Nici noutățile nu pot fi neglijate, astfel că Samsung Galaxy Note 3 e acum disponibil la eMAG.ro, unde costă 3.199 lei. El vine pe negru și alb, rulează Android 4.3 Jelly Bean și dispune de 32 GB memorie internă.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×