Apple va folosi un display flexibil OLED pe iWatch; Testează prototipuri acum!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.018 ori
<b>Apple va folosi un display flexibil OLED pe iWatch; Testează prototipuri acum!</b>Zvonurile despre Apple iWatch, un nou smartwatch produs de compania din Cupertino au apărut de cel puțin jumătate de an, imediat după ce zvonurile despre televizorul Apple s-au stins. Azi aflăm și câteva date tehnice legate de acest device. &nbsp;...

Zvonurile despre Apple iWatch, un nou smartwatch produs de compania din Cupertino au apărut de cel puțin jumătate de an, imediat după ce zvonurile despre televizorul Apple s-au stins. Azi aflăm și câteva date tehnice legate de acest device.

Am văzut până acum câteva brevete din laboratoarele Apple, care dovedesc că se lucrează la ceva interesant. Astăzi avem zvonuri provenite din Coreea, care indică faptul că Apple a decis să folosească ecrane flexibile OLED pentru iWatch. Compania din Cupertino testează diferite prototipuri cu 3 mărimi, de 1.3 inch, 1.4 inch și 1.5 inch.

Se pare că un prototip de 1.5 inch ar fi fost produs deja, iar dacă zvonurile sunt reale, acest nou device Apple va aduce cu un Pebble și nu cu un Samsung Galaxy Gear. Va fi interesant de văzut cine va furniza panourile pentru ecranul OLED de pe iWatch. Printre candidați se număra LG, Sharp și Samsung, favoriți fiind aceștia din urmă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×