Protejeaza-ti datele personale cu ajutorul lui SPB Wallet

Autor:  | Publicat în:  Software 817 ori
<b>Protejeaza-ti datele personale cu ajutorul lui SPB Wallet</b>Avand in vedere faptul ca atacurile de tip phising s-au inmultit simtitor recent, a venit momentul sa ne protejam datele personale si pe cele ale companiei noastre cu ajutorul unei aplicatii de incredere. Aceasta poate fi SPB Wallet, o metoda ideala de...

Avand in vedere faptul ca atacurile de tip phising s-au inmultit simtitor recent, a venit momentul sa ne protejam datele personale si pe cele ale companiei noastre cu ajutorul unei aplicatii de incredere. Aceasta poate fi SPB Wallet, o metoda ideala de stocare a datelor cruciale pentru orice persoana de afaceri.

Aplicatia suporta optiunea de a sincroniza mai multe terminale mobile intre ele sau cu PC-ul personal, pentru a pastra in siguranta parolele si datele confidentiale.  SPB Wallet foloseste un puternic sistem de criptare AES in 256 biti, iar pachetul complet include si o versiune desktop a aplicatiei. Noul produs al celor de la SPB soseste cu un toolbar pentru internet explorer si cu o optiune speciala pentru carduri - real-card view.

SPB Wallet

Wallet va ofera sansa de a customiza template-urile si cardurile si de a folosi un generator de parole, pentru a va pastra datele in siguranta. Veti putea importa o serie de setari si date prin intermediul aceleiasi aplicatii, fara a fi nevoie sa schimbati setarile unui terminal, pe care-l veti sincroniza cu PC-ul desktop. Astfel, PIN-ul cardului, cel al telefonului mobil, diverse parole si seriale vor ramane sub "cheia" aplicatiei oferite spre download aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×