Prototip de tastatura cu feedback haptic pe iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.535 ori
<b>Prototip de tastatura cu feedback haptic pe iPhone</b>Titlul este mai mult decat graitor... Cei care s-au plans vreodata de tastatura virtuala a lui iPhone si lipsa feedbackului tactil beneficiaza acum de o solutie de feedback haptic pe terminalul lor. Avem de-a face deocamdata cu un prototip, un concept mai...

Titlul este mai mult decat graitor... Cei care s-au plans vreodata de tastatura virtuala a lui iPhone si lipsa feedbackului tactil beneficiaza acum de o solutie de feedback haptic pe terminalul lor.

Avem de-a face deocamdata cu un prototip, un concept mai degraba decat o metoda de feedback comercial viabila. De asemenea, va trebui sa aflati ca feedbackul nu este 100% haptic, ci pseudo-haptic, de vreme ce intreg iPhone-ul vibreaza pentru a va face sa simtiti tastele in timp ce treceti degetul peste tastatura virtuala sau apasati o tasta. "Click-ul" foloseste 2 moduri de feedback, unul pentru senzatia de apasare a tastei si unul pentru senzatia de luare a degetului de pe aceasta.

Am prefera totusi ca vibratia haptica a terminalului sa fie localizata la fiecare tasta apasata si nu pe tot terminalul, dar inovatia vine pas cu pas. Aceasta solutie de feedback haptic nu este inca finisata, fiind plina de buguri, dar la urma urmei vorbim despre un prototip. Nu va asteptati la o lansare comerciala prea curand, dar este interesant sa constatam ca se lucreaza in continuare la imbunatatirea tastaturii lui iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×