Prototip de tastatura cu feedback haptic pe iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.488 ori
<b>Prototip de tastatura cu feedback haptic pe iPhone</b>Titlul este mai mult decat graitor... Cei care s-au plans vreodata de tastatura virtuala a lui iPhone si lipsa feedbackului tactil beneficiaza acum de o solutie de feedback haptic pe terminalul lor. Avem de-a face deocamdata cu un prototip, un concept mai...

Titlul este mai mult decat graitor... Cei care s-au plans vreodata de tastatura virtuala a lui iPhone si lipsa feedbackului tactil beneficiaza acum de o solutie de feedback haptic pe terminalul lor.

Avem de-a face deocamdata cu un prototip, un concept mai degraba decat o metoda de feedback comercial viabila. De asemenea, va trebui sa aflati ca feedbackul nu este 100% haptic, ci pseudo-haptic, de vreme ce intreg iPhone-ul vibreaza pentru a va face sa simtiti tastele in timp ce treceti degetul peste tastatura virtuala sau apasati o tasta. "Click-ul" foloseste 2 moduri de feedback, unul pentru senzatia de apasare a tastei si unul pentru senzatia de luare a degetului de pe aceasta.

Am prefera totusi ca vibratia haptica a terminalului sa fie localizata la fiecare tasta apasata si nu pe tot terminalul, dar inovatia vine pas cu pas. Aceasta solutie de feedback haptic nu este inca finisata, fiind plina de buguri, dar la urma urmei vorbim despre un prototip. Nu va asteptati la o lansare comerciala prea curand, dar este interesant sa constatam ca se lucreaza in continuare la imbunatatirea tastaturii lui iPhone.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×