Prototip iPhone 6 testat În Rusia pentru rezistență, În cadrul unui drop test (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.222 ori
<b>Prototip iPhone 6 testat În Rusia pentru rezistență, În cadrul unui drop test (Video)</b>De obicei vedem dezasamblări sau drop testuri realizate pe telefoane lansate deja, dar iată că rușii se grăbesc și au realizat un drop test pentru un prototip de iPhone 6. Handsetul a fost scăpat pe jos în Piața Roșie, unul dintre punctele de...

De obicei vedem dezasamblări sau drop testuri realizate pe telefoane lansate deja, dar iată că rușii se grăbesc și au realizat un drop test pentru un prototip de iPhone 6. Handsetul a fost scăpat pe jos în Piața Roșie, unul dintre punctele de reper din Moscova.

​

După cum vedeți, cei de la Hi-tech@mail.ru au pus mâna pe un prototip gri de iPhone 6 și au încercat să afle cum va supraviețui el unei scăpări din buzunar, spre exemplu. Vedem că la prima scăpare el este doar puțin ciobit în colț. Evident nu ne putem orienta după această scăpare, mai ales că greutatea și compoziția acestui model diferă de cea finală și nici materialele nu sunt aceleași.

Testul 2 a fost cel de la nivelul mâinilor și apoi de la nivelul urechii, cel final, care de obicei afectează grav cam orice telefon. Colțurile par a fi cele mai afectate la fiecare scăpare, în rest ecranul nu pare a fi spart și nu vedem alte pagube, în afară de sasiul ușor îndoit. Ceva îmi spune că pot anticipa de acum că iPhone 6 de 5.5 inch va fi mai afectat de o cădere decât cel de 4.7 inch. "The bigger they are the harder they fall...".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×