Sony Ericsson Nozomi HD În noi imagini, Înainte de CES 2012

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.723 ori
<b>Sony Ericsson Nozomi HD În noi imagini, Înainte de CES 2012</b>Printre telefoanele cele mai așteptate la CES 2012 se număra modelul Sony Ericsson Nozomi, cunoscut și că Xperia Arc HD sau mai nou Xperia Ion. Terminalul a ajuns sub formă de imagini pe Internet încă de anul trecut și am văzut și câteva...

Printre telefoanele cele mai așteptate la CES 2012 se număra modelul Sony Ericsson Nozomi, cunoscut și că Xperia Arc HD sau mai nou Xperia Ion. Terminalul a ajuns sub formă de imagini pe Internet încă de anul trecut și am văzut și câteva potențiale liste de specificații pentru acest model, dar de abia acum avem fotografii clare, care îl compară ca dimensiuni cu Xperia Arc.

Se vehiculează nume precum Xperia Arc HD sau Xperia Ion deoarece chiar SE a confirmat că vom avea un handset cu nume scurt, fără a da prea multe detalii. De-a lungul acestei prime săptămâni din 2012 am tot văzut teasere din partea Sony Ericsson, postate pe Facebook sau în invitații oficiale la conferința de la CES. Toată lumea se așteaptă la un telefon dual core cu procesor de 1.5 GHz, cu ecran 720p de 4.2 - 4.5 inch, conectivitate LTE și o cameră de 8, 10 sau 12 megapixeli.

Cei care au avut deja ocazia să testeze noul Xperia afirma că el va sosi cu un procesor Qualcomm dual core MSM8660, 1 GB RAM, un display cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli și o cameră de 12 megapixeli, iar inițial vom avea parte doar de Android 2.3.7, desi Android 4.0 Ice Cream Sandwich va fi implementat pe telefon până la lansarea sa în magazine. Mai avem parte și de un port HDMI, un buton pentru camera și un aspect negativ: doar 8 GB memorie internă. Existau zvonuri că nu vom avea la dispoziție și un slot microSD, ceea ce pare ireal, mai ales în ziua de azi. Să fi pregătit Sony Ericsson și un serviciu cloud pentru utilizatori?

Sony Ericsson Nozomi HD În noi imagini, Înainte de CES 2012

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×