Lux și rafinament Într-un telefon transparent Aston Martin, cu Android la bord

Autor:  | Publicat în:  Mobiado 4.891 ori
<b>Lux și rafinament Într-un telefon transparent Aston Martin, cu Android la bord</b>Producătorul de telefoane de lux Mobiado și faimosul brand auto Aston Martin și-au unit forțele pentru a crea un telefon Android elegant și exclusivist. Rezultatul este deocamdată prototipul de mai jos, o fază conceptuală a handsetului care va...

Producătorul de telefoane de lux Mobiado și faimosul brand auto Aston Martin și-au unit forțele pentru a crea un telefon Android elegant și exclusivist. Rezultatul este deocamdată prototipul de mai jos, o fază conceptuală a handsetului care va rezulta în urma eforturilor acestor companii.

Observați faptul că terminalul este transparent și am aflat că prototipul are numele de Mobiado CTP0202 deocamdată. Practic, conceptul este o suprafață mare din sticlă de safir cu margini din titaniu. Partea de "sticlă" este de fapt un touchscreen capacitiv, iar Mobiado urmează să implementeze și un slot SIM, un chipset și o baterie pe acest prototip.

Produsul final va purta branding Aston Martin și se va putea conecta la sistemul de infotainment al automobilului, suportând și servicii de socializare. Terminalul va fi prezentat la expoziția de lux BaselWorld, din Elveția.

Lux și rafinament Într-un telefon transparent Aston Martin, cu Android la bord

Mobiado Aston Martin

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×